Vrije plaatsen culinaire pompoenmiddag

Vrije plaatsen culinaire pompoenmiddag

15 september 2019
/ / /
Comments Closed

Voor vrijdag 11 oktober hebben we nog een aantal vrije plaatsen voor een complete Culinaire Pompoenmiddag. U krijgt tijdens deze middag een tiental gerechten met Pompoen geserveerd, van pompoensoep met pompoenbrood, via o.a. pompoenpesto, pompoenkaas enz., naar een pompoenwafel en pompoenbonbon als afsluiting. Tijdens dit geheel welk aanvangt om 12.30- 13.00 en eindigt rond 16.00-16.30 krijgt U tevens een mooie lezing, telkens in gedeelten (culinair, medicinaal, geschiedenis, bloemsierkunst) over de pompoen en andere interessante herfstvruchten, ook gaat U tijdens de pauze een wandeling maken door de mooie tuin, aangekleed met bloemstukken en kunst. Kosten voor deze complete middag zijn 19,50 p.p., dit is inclusief onbeperkt koffie/thee, water, jus d’orange.

Opgave telefonisch of per email: 06-18602270 of info@christienreinders.nl

Betaling kan achteraf.

Comments are closed.