OpenPoortenDag

 

HELAAS IS OOK DIT JAAR  DOOR DE ORGANISATIE BESLOTEN OM GEEN OPEN POORTENDAG TE ORGANISEREN. DIT VANWEGE HET MOGELIJK NIET KUNNEN REKENEN OP VOLDOENDE VRIJWILLIGERS DOOR DIVERSE OMSTANDIGHEDEN.

Laten we hopen op een nieuwe en mooie OPEN POORTENDAG in mei 2024!!

Op zondag  …MEI…… gaan in Buggenum de poorten weer open om u te laten genieten van Kunst, Monumenten, bijzondere Tuinen en Muziek. De artistieke presentaties vormen een boeiend, vaak verrassend samenspel met de beplanting in de tuinen. De organisatie van deze OpenPoortenDag heeft ervoor gezorgd dat iedere tuin en schuur markant is aangekleed en in harmonie gebracht is met het keramisch werk, de houten beelden of glazen en bronzen objecten enz. van een kunstenaar. Evenals in voorgaande jaren is ook nu plaats ingeruimd voor werk dat speciaal gemaakt of samengesteld is voor de gekozen plek. Meestal is het dan een installatie voor één dag. Deze beeldende ingrepen zijn vaak heel poëtisch, omdat het als omgevingskunst rijmt met de locatie. OpenPoortenDag Buggenum staat voor anders dan anders en is al wandelend genieten in een prachtig Maasdorpje. De hele dag zijn er muzikale en andere voorstellingen op verschillende plaatsen in de route.  Kortom een programma voor iedereen, die geboeid wil worden door Kunst, Tuinen, Historie en Muziek.

Ook bij “Huys en Hof” is er op onze locatie  wederom de gehele dag catering en muziek.
Entree is 5 euro inclusief programmaboekje en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.
Meer informatie: http://www.openpoortendag.nl en http://www.leudal.nl De afgelopen OpenPoortenDag was met stralend weer, tevreden mensen, mooie kunst, inspirerende muziek en wonderschone tuinen, weer een groot succes.
Meer dan 2800 bezoekers wisten van deze heerlijke dag in ons Maasdorpje Buggenum te genieten.
openpoortendag_huysenhof_christienreinders1
Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders2
Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders3
Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders4

 

Comments are closed.