Culinaire Middagen

 

Culinaire Pompoenmiddag. Dit arrangement is gedurende het hele jaar te boeken voor door U gewenste data in September en Oktober, voor groepen, per email of telefonisch, zie tabblad Contact. Ook losse boekingen van één of enkele personen zijn mogelijk, waarbij dan een groep door ons wordt samengesteld. Minimale deelname op een dag is een aantal van 8 personen.Mocht U de Pompoen eens op een verrassende en andere manier dan gebruikelijk willen leren kennen dan kan dat door deel te nemen aan deze Culinare Pompoen-workshop. Ik laat u dan vooral kennis maken met de culinaire kant van de zeer veelzijdige pompoen, maar ook andere aspecten van de Pompoen komen ruimschoots aan de orde. De middag duurt van ongeveer 12.30-16.00 uur. Ook kan voor andere tijden (bijv. namiddag of avond) in overleg gekozen worden.

Bij aanvang van de sessie krijgt u Pompoensoep met Pompoenbrood geserveerd.
Daarna gaat U genieten van o.a. een lekkere Pompoentortilla en -salade en Pompoenpesto.
Vervolgens krijgt U nog eens een 7-tal verrassende Pompoengerechten geserveerd gedurende deze middag.
Als afsluiter staat koffie/thee met Pompoenijs of -wafel en Pompoenbonbonnetje op het menu.
Zo heeft U op het einde van de workshop van een 10-tal heerlijke Pompoengerechtjes kunnen genieten.

Tussen de lekkere hapjes door geeft Christien telkens een gedeelte van een lezing over de Pompoen.
Deze lezing is opgesplitst in 4 delen en behelst de Geschiedenis van de Pompoen en Kalebassen, Het Culinaire van en met Pompoen, De Pompoen en Kalebas als Siervrucht  en het Medicinale van de Pompoen.

Kosten voor dit zeer complete arrangement zijn € 21,50 p.p.

Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders1.png

Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders2.png

Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders3.png

Culinaire_middagen_huysenhof_christienreinders4.png

 

Comments are closed.